DINING

RESTAURANT THE LODGE

Bucătăria de top, preparatele internaționale și românești, plus serviciile impecabile se adaugă experienței culinare Lux Garden. Restaurantul pune la dispoziție un meniu cu preparate internaționale pregatite cu pasiune de bucatarii nostri profesionisti, astfel incat sa satisfacă toate gusturile si un meniu special dedicat copiilor. Bucătăria Lux Garden creeaza o legatura intre oameni, farmecul locului, confort și provocarea simturilor.
Meniu a la carte (pdf) Meniu copii (pdf)

AMBER BAR

Ambianta placuta, mirosul cafelei și atmosfera intimă a Piano Barului vă îmbie să petreceți momente de relaxare într-un spațiu select, savurând cele mai fine băuturi și cocktail-uri.

TERASA

Creată pentru a oferi o oază de liniște și relaxare, terasa Lux Garden vă invită să savurați delicioasele deserturi și băuturi fine într-un peisaj de basm oferit de Masivul Bucegi.

ROOM SERVICE

Lux Garden Hotel vă oferă o experienţă culinară inconfundabilă în confortul şi intimitatea camerei sau apartamentului dumneavoastră. Pe timpul zilei, de la 8 AM la 10 PM, vă punem la dispoziţie un meniu extins, ideal pentru o masă relaxată, într-un cadru intim. Meniul Restaurantului The Lodge şi lista de vinuri sunt disponibile de la 8 AM la 10 PM.

CRAMA LUX GARDEN

Crama Lux Garden este o bijuterie unică pe piața hotelieră din țară. Colecția noastră de vinuri cuprinde peste 500 de titluri, dintre cele mai celebre etichete din Franța, Italia și România. Ne mândrim să găzduim vinuri deosebite dintre care: Chateau Lafite Rothschild, Chateau Mouton Rothschild, Chateau Margaux.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactaţi

Telefon: +40 372 057 100 / +40 731 799 752