Despre

Lux Garden Hotel & Resort vă invită să vă bucurați de momente de relaxare într-o locație de lux, înconjurați de rafinament și eleganță, în care bunul gust și armonia sunt la ele acasă. Aer proaspăt, peisaje de basm și confort la cel mai înalt nivel! Amplasat perfect la baza pârtiilor de schi și la câțiva pași depărtare de stația de jos a gondolei din Azuga, Lux Garden este singurul hotel de cinci stele care vă oferă o oază de liniște, confort și servicii dedicate.
Capacitatea hotelului este de 50 de camere, în următoarea structură de cazare: 13 Camere Duble Standard Matrimoniale, 18 Camere Duble Standard Twin (2 paturi), 8 Duble Superioare Matrimoniale cu canapea extensibila, 3 Camere Duble Executive, 3 Apartamente Junior Suite, 5 Apartamente Lux Garden Suite.
Azuga este o stațiune montană situată la poalele munților Bucegi pe Valea Prahovei la 993m altitudine. Se mândrește cu prima pârtie de schi din România omologată de Federația Internațională de Ski – pârtia Sorica: lungime 2100m, dificultate medie, diferență de nivel de 561m, instalație de iluminat nocturnă și cea mai modernă instalație de zăpadă artificială. Alte pârtii ușor accesibile sunt Cazacu, Cazacu variantă, Cazacu bretea, Sorica Sud, La Stâna și alte pârtii de schi fond și randonee, precum și un traseu de snowboard, situate în vecinătatea pârtiei Cazacu dotate cu telegondolă modernă și sisteme de teleschi, miniteleschi și babyski.

aboutlux

about---uxgarden-awards-and-notminations-2

 

2019

Lux Garden Hotel 5* este pe podiumul câştigătorilor la categoria Hotel de agrement, în cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference..

2017

Lux Garden Hotel 5* este pe podiumul câştigătorilor la categoria Hotel de agrement, în cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

2016

Lux Garden Hotel este pe podiumul câştigătorilor la categoria Hotel 5 stele neafiliat unui lant Turism de agrement si nominalizat la categoria Echipa Hoteliera, în cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

2015

Lux Garden Hotel este nominalizat la categoriile Hotel 5 stele neafiliat unui lant şi la secţiunea Turism de agrement, în cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

2014

Lux Garden Hotel este pe podiumul câştigătorilor Premiilor de Excelenţă în Turism, la categoria Hotelul Anului, secţiunea turism de agrement, în cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

2013

Lux Garden Hotel primeşte distincţia „Hotelul de 5 stele al anului” în cadrul Galei Premiilor Turismului Prahovean. În cadrul aceleiaşi manifestări, hotelul a fost nominalizaţi şi la categoriile „Bucătarul anului”, „Barmanul anului”, „Centrul SPA al anului”. Hotelul a fost onorat să primească de la organizatorii Criteriului Primei Zăpezi şi Diploma de excelenţă.

2012

Câştigător al Premiului „Hotelul Anului – Leisure Hotel of the year” în cadrul Galei de Excelenţă Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

 

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactaţi

Telefon: +40 372 057 100 / +40 731 799 752