RESTAURANT THE LODGE

Arome speciale, preparate exclusiviste și o servire impecabilă vor face deliciul oaspeților noștri. Restaurantul The Lodge vă pune la dispoziție o listă de preparate internaționale, pregătite cu îndemânare de profesioniști ai domeniului pentru a satisface toate gusturile. Bucătăria The Lodge este o alchimie savantă, care îmbină șarmul, confortul locului și adevărul gustului.

AMBER BAR

Acorduri de pian, mirosul cafelei și atmosfera intimă a Piano Barului vă îmbie să petreceți momente de relaxare într-un spațiu select, savurând cele mai fine băuturi și cocktail-uri.

TERASA

Creată pentru a oferi o oază de liniște și relaxare, terasa Lux Garden vă invită să savurați delicioasele deserturi și băuturi fine într-un peisaj de basm oferit de Masivul Bucegi.

ROOM SERVICE

Lux Garden Hotel vă oferă o experienţă culinară inconfundabilă în confortul şi intimitatea camerei sau apartamentului dumneavoastră. Pe timpul zilei, de la 8 AM la 10 PM, vă punem la dispoziţie un meniu extins, ideal pentru o masă relaxată, într-un cadru intim. Meniul Restaurantului The Lodge şi lista de vinuri sunt disponibile de la 8 AM la 10 PM.

CRAMA LUX GARDEN

Crama Lux Garden este o bijuterie unică pe piața hotelieră din țară. Colecția noastră de vinuri cuprinde peste 500 de titluri, dintre cele mai celebre etichete din Franța, Italia și România. Ne mândrim să găzduim vinuri deosebite dintre care: Chateau Lafite Rothschild, Chateau Mouton Rothschild, Chateau Margaux.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactaţi

Telefon: +40 372 057 100 / +40 731 799 752