Politica Lux Garden legata de prevenirea raspandirii Covid19

Dragi oaspeti,

Va rugam sa acordati cateva momente pentru a consulta politica adoptata de Hotel Lux Garden legata de prevenirea raspandirii Covid19 pentru asigurarea sigurantei dumneavoastra.

Ca si pana acum, sanatatea si securitatea clientilor si a angajatilor raman prioritare, de aceea am implementat proceduri si protocoale suplimentare de siguranta, mentinand in acelasi timp cele mai inalte standarde.

Va rugam ca in momentul in care ne pasiti pragul, sa acordati atentie masurilor de responsabilitate sociala, regulilor interne ale hotelului si indrumarilor cu care personalul nostru va va asista.

✔ La intrarea in unitate va rugam sa purtati masca de protectie.

✔ Va rugam ca ori de cate ori este necesar sa folositi dezinfectatul pe care il punem la dispozitie in Receptie, Restaurant, alte spatii.

✔ In camere si in spatiile comune, va punem la dispozitie recipiente speciale pentru aruncarea articolelor posibil contaminate (masti si manusi folosite); in camere gasiti pungute de unica folosinta pe care va rugam sa le folositi in acest sens, pe care apoi va rugam sa le sigilati; acestea se vor pune langa cosul de gunoi din baie, iar personalul de la housekeeping le va colecta si le va arunca conform normelor de siguranta sanitara impuse. In spatiile comune gasiti recipiente speciale sau ne puteti solicita pungute de unica folosinta.

✔ Inainte de check-in, fiecarui oaspete i se va masura temperatura la nivelul fruntii. Daca temperatura este mai mare de 37.3℃, vom astepta cateva minute, dupa care vom relua procedura. Daca aceasta ramane in continuare peste cea mentionata, nu vom putea efectua procedura de check-in. Daca simtiti ca aveti simptome asemanatoare cu cele de raceala sau gripa va rugam sa va anulati sejurul inainte de a sosi la hotel. Politicile noastre de anulare/modificare a rezervarii sunt flexibile in aceasta perioada.

✔ Procedurile de check-in / check-out vor fi efectuate intr-o maniera rapida. Pentru eficientizarea procesului de check-in, recomandam completarea in avans a fisei de cazare si transmiterea acesteia online.

✔ Cardurile de acces in camera, pixurile sunt dezinfectate dupa fiecare folosire.

✔ Recomandam plata cu cardul.

✔ Programul de functionare al Restaurantului este:

    • Mic dejun: 08.00-11.00
    • Dejun: 12.30-17.00
    • Cina: 18.30-22.00

✔ Asigurarea meselor se face prin efectuarea de rezervare in prealabil la Restaurant/Terasa. In cazul in care nu onorati rezervarea facuta, din respect fata de ceilalti oaspeti, programarea va fi decalata in cel mai apropiat interval disponibil pe care il va comunica personalul Restaurantului.

✔ Asigurarea meselor in regim Room Service este posibila prin comunicarea in avans a comenzii si a orei dorite in cadrul programului de functionare a Restaurantului. In mod curent, Room Service-ul este contra-cost, aplicandu-se o taxa de serviciu, dar in aceasta perioada il oferim din partea casei, pentru a va asigura masa in intimitatea camerei.

✔ Potrivit normelor, pentru efecturea de rezervari la masa este necesara comunicarea unor date personale (nume, prenume si un numar de telefon), pe care, conform legislatiei in vigoare, le vom pune la dispozitia autoritatilor daca va fi necesara realizarea unei anchete epidemiologice. Aceasta procedura se aplica si persoanelor din afara hotelului care doresc rezervari la restaurant/terasa.

✔ In interiorul locaatiei exista anumite trasee de intrare-iesire pe care va rugam sa le respectati.

✔ Meniurile sunt dezinfectate dupa fiecare folosire. Puteti opta si pentru consultarea acestora online. In acest sens, meniurile va vor fi transmise pe email. De asemenea, se dezinfecteaza dupa fiecare folosire pixurile si suporturile pentru notele de plata.

✔ Folosirea lifturilor va fi făcută doar dacă este strict necesar și numai de către cel mult două persoane o dată, care vor purta maști de protecție în tot timpul folosirii liftului. Este recomandabil ca cele două persoane să fie din aceeași familie. In acest context, incurajam folosirea scarilor.

✔ In aceasta perioada sunt inchise urmatoarele servicii: SPA (piscina, saune, fitness), Beauty Salon.
Dorim sa va oferim sejurul relaxant pe care il asteptati si in acelasi timp sa aplicam toate masurile posibile de prevenire a raspandirii virusurilor.

Am decis sa asiguram masuri suplimentare de protejare a sanatatii tuturor celor ce ne trec pragul, fara a afecta nivelul calitatii serviciilor cu care oaspetii nostri sunt obisnuiti.

Realizam permanent lucrari de mentenata si dezinfectie a camerelor si tuturor spatiilor si suprafetelor, cu personalul nostru dedicat si cu firmele specializate cu care avem contracte incheiate.

Personalul hotelului a fost instruit si si-a insusit protocoalele de desfasurare a activitatii in conditii stricte de curatenie, dezinfectare, distantare, asigurare a igienei alimentare, respectare a traseelor. Monitorizam zilnic starea de sanatate a angajatilor, avem reguli referioare la igiena personala si echipamentul de lucru, lucram cu substante profesionale certificate.

Urmarim continuu reglementarile legale, recomandarile din domeniu si ne adaptam activitatea in functie de acestea.

Vom acorda atentie sporita fiecarui detaliu si nu vom face niciun compromis in ceea ce priveste respectarea masurilor stabilite.
Consideram ca in aceste momente, ceea ce conteaza cel mai mult este responsabilitatea pe care industria ospitalitatii si noi toti trebuie sa o demonstram.

Hotel Lux Garden este gata sa va intampine!