Politica Lux Garden legata de prevenirea raspandirii Covid19

Dragi oaspeti,

Va rugam sa acordati cateva momente pentru a consulta politica adoptata de Hotel Lux Garden legata de prevenirea raspandirii Covid19 pentru asigurarea sigurantei dumneavoastra.
Ca si pana acum, sanatatea si securitatea clientilor si a angajatilor raman prioritare, de aceea am implementat proceduri si protocoale suplimentare de siguranta, mentinand in acelasi timp cele mai inalte standarde.

Va rugam ca in momentul in care ne pasiti pragul, sa acordati atentie masurilor de responsabilitate sociala, regulilor interne ale hotelului si indrumarilor cu care personalul nostru va asista.

 • Accesul in locatie este permis doar persoanelor care au certificat verde.
 • Anumite servicii functioneaza cu capacitate redusa, potrivit reglementarilor impuse de autoritati, de aceea va recomandam efectuarea de programari in avans.
 • In spatiile comune din interiorul unitatii este obligatorie purtarea mastii de protectie.
 • In locatia noastra exista anumite trasee pe care va rugam sa le respectati.
 • Va rugam ca ori de cate ori este necesar sa folositi dezinfectatul pe care il punem la dispozitie in Receptie, Restaurant, Centru SPA, alte spatii.
 • Accesul clienților cu semne vizibile de infecție respiratorie va fi interzis.
 • La sosirea la Receptie (inainte de check-in pentru clientii cu cazare sau inainte de intrarea in restaurant sau in Centrul Spa), oaspetilor li se va masura temperatura la nivelul fruntii. Daca temperatura este mai mare de 37.3℃, vom astepta cateva minute, dupa care vom relua procedura. Daca dupa trei masuratori valoarea acesteia ramane in continuare peste cea mentionata, nu vom putea permite accesul in unitate. Daca simtiti ca aveti simptome asemanatoare cu cele de raceala sau gripa va rugam sa va anulati rezervarea inainte de a sosi la hotel. Politicile noastre de modificare a rezervarii sunt flexibile in aceasta perioada.
 • In camere si in spatiile comune, va punem la dispozitie recipiente speciale pentru aruncarea articolelor posibil contaminate (masti si manusi folosite); in camere gasiti pungute de unica folosinta pe care va rugam sa le folositi in acest sens, pe care apoi va rugam sa le sigilati; acestea se vor pune langa cosul de gunoi din baie, iar personalul de la housekeeping le va colecta si le va arunca conform normelor de siguranta sanitara impuse. In spatiile comune gasiti recipiente speciale sau ne puteti solicita pungute de unica folosinta.
 • Procedurile de check-in / check-out vor fi efectuate intr-o maniera rapida. Pentru eficientizarea procesului de check-in, recomandam completarea in avans a fisei de cazare si transmiterea acesteia online.
 • Cardurile de acces in camera, pixurile sunt dezinfectate dupa fiecare client.
 • Recomandam plata cu cardul.
 • Programul de functionare al Restaurantului este:
  – Mic dejun: 08.00-11.00
  -Dejun: 13.00-17.00
  -Cina: 18.00-22.00
  -Room Service: 13.00 – 22.00
 • Pentru mese, recomandam efectuarea unei rezervari in prealabil. In cazul in care nu onorati rezervarea facuta, din respect fata de ceilalti oaspeti, programarea va fi decalata in cel mai apropiat interval disponibil pe care il va comunica personalul Restaurantului.
 • Asigurarea meselor in regim Room Service este posibila prin comunicarea in avans a comenzii si a orei dorite in cadrul programului de functionare a Restaurantului. In mod curent, Room Service-ul este contra-cost, aplicandu-se o taxa de serviciu, dar in aceasta perioada il oferim din partea casei, pentru a va asigura masa in intimitatea camerei.
 • Potrivit normelor, pentru efectuarea de rezervari este necesara comunicarea unor date personale (nume, prenume si un numar de telefon), pe care, conform legislatiei in vigoare, le vom pune la dispozitia autoritatilor daca va fi necesara realizarea unei anchete epidemiologice.
 • Meniurile sunt dezinfectate dupa fiecare folosire. Puteti opta si pentru consultarea acestora online. De asemenea, se dezinfecteaza dupa fiecare folosire pixurile si suporturile pentru notele de plata.
 • Sunt interzise: transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor și al altor obiecte de pe o masă pe alta, consumul de produse stând în picioare si la scaunele de la bar.
 • Asigurăm respectarea distanței minime de 2 m între ocupanții meselor alăturate.
 • Folosirea lifturilor va fi făcută doar dacă este strict necesar și numai de către cel mult două persoane o dată, care vor purta maști de protecție în tot timpul folosirii liftului. Este recomandabil ca cele două persoane să fie din aceeași familie. In acest context, incurajam folosirea scarilor.
 • Organizarea de conferinte, cursuri este permisa respectand numarul de participanti si suprafata alocata fiecaruia, potrivit limitarilor prevazute in normele legale.
 • Programul de functionare al Centrului SPA (piscina, sauna umeda, sauna uscata, fitness) este 10.00-22.00.
 • Recomandam efectuarea in prealabil a unei rezervari pentru accesul la Centrul SPA.
 • Serviciile din cadrul SPA-masaje sunt asigurate prin efectuarea programarii in avans, cu pauza intre programari pentru dezinfectarea corespunzatoare a spatiilor si echipamentelor de lucru. Va rugam sa respectati ora rezervarii.
 • Numarul de oaspeti ce pot folosi concomintent facilitatile Centrului SPA este limitat potrivit reglementarilor legale. În perioada de utilizare a piscinei nu se va depăși numărul de maxim 4 persoane aflate simultan în bazin.
 • Aparatele de fitness, saunele, grupurile sanitare, vestiarele si toate suprafetele sunt dezinfectate frecvent.

Dorim sa va oferim sejurul relaxant pe care il asteptati si in acelasi timp sa aplicam toate masurile posibile de prevenire a raspandirii virusurilor.

Am decis sa asiguram masuri suplimentare de protejare a sanatatii tuturor celor ce ne trec pragul, fara a afecta nivelul calitatii serviciilor cu care oaspetii nostri sunt obisnuiti.

Realizam permanent lucrari de mentenata si dezinfectie a camerelor si tuturor spatiilor si suprafetelor, cu personalul nostru dedicat si cu firmele specializate cu care avem contracte incheiate.

Personalul hotelului a fost instruit si si-a insusit protocoalele de desfasurare a activitatii in conditii stricte de curatenie, dezinfectare, distantare, asigurare a igienei alimentare, respectare a traseelor.

Monitorizam zilnic starea de sanatate a angajatilor, avem reguli referioare la igiena personala si echipamentul de lucru, lucram cu substante profesionale certificate.

Urmarim continuu reglementarile legale, recomandarile din domeniu si ne adaptam activitatea in functie de acestea. Vom acorda atentie sporita fiecarui detaliu si nu vom face niciun compromis in ceea ce priveste respectarea masurilor stabilite.

Consideram ca in aceste momente, ceea ce conteaza cel mai mult este responsabilitatea pe care industria ospitalitatii si noi toti trebuie sa o demonstram.

Hotel Lux Garden este gata sa va intampine!